NEUTEŠNI JOKIĆ SE OPROSTIO OD BALAŠEVIĆA: Nisam stigao da mu se zahvalim, pomogao mi je da prevarim ženu da mi bude devojka (VIDEO)

Novosti online

20. 02. 2021. u 08:39

NIKOLA Jokić je briljirao u pobedi Denvera nad Klivlendom (120:103), ali je na kraju priznao da se mu emocije bile pomešane, razlog je smrt Đorđa Balaševića

НЕУТЕШНИ ЈОКИЋ СЕ ОПРОСТИО ОД БАЛАШЕВИЋА: Нисам стигао да му се захвалим, помогао ми је да преварим жену да ми буде девојка (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub

Jokić je na 26. rođendan briljirao u pobedi Denvera, a posle meča je u razgovoru za RTS iskoristio priliku da se prvo oprosti od slavnog muzičara.

"Bile su mi pomešane emocije. Nisam stigao da ga upoznam, da mu se zahvalim što mi je pomogao da "prevarim" moju sadašnju ženu da mi bude devojka, a sad žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je ovo veliki gubitak za sve nas koji smo ga voleli", rekao je Jokić.

Jokić je na meču sa Klivlendom upisao 16 poena, 12 skokova i 10 asistencija, dok je rekord karijere ubeležio Džamal Mari. 

"Najbitnije je da smo pobedili... Džamal je odigrao fenomenalno, promašio je samo četiri šuta.  Što se tiče Ol-Stara, drago mi je što ću predstavljati Srbiju, Sombor, svoju porodicu i sve ljude iza mene na tako velikom događaju", zaključio je Jokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024