NIKOLA JOKIĆ: Najvažnije je da smo pobedili

Beta

01. 02. 2021. u 10:06

KOŠARKAŠ Denvera Nikola Jokić je, posle sjajne partije u meču protiv Jute, rekao da je to samo utakmica i da je najvažnije da je njegov tim pobedio.

НИКОЛА ЈОКИЋ: Најважније је да смо победили

Foto: AP

"To je samo utakmica, najvažnije je da smo pobedili. Pogodiću koliko je potrebno da bih pobedio", rekao je Jokić.

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Jute sa 128:117, uz još jednu sjajnu partiju Nikole Jokića koji je izjednačio rekord karijere u NBA ligi.

Jokić je Juti ubacio 47 poena, od čega 33 u prvom poluvremenu. On je iz igre šutirao 17/26, pogodio je sva četiri pokušaja za tri poena, devet od deset slobodnih bacanja, a dodao je još 12 skokova, pet asistencija, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

"Juta igra neverovatno, imali su 11 pobeda u nizu, odlično šutiraju... Ovo je zaista velika pobeda za nas", rekao je srpski centar.

Upitan da li je želeo da šutira više, Jokić je rekao: "Zavisi. Zavisi o kakvoj utakmici je reč, kako se osećam. Ne ulazim u meč s razmišljanjem - uradiću to".

Trener Denvera Majk Meloun izveo je Jokića iz igre minut i 39 sekundi pre kraja meča i nije imao priliku da obori NBA rekord.

"U tom trenutku nisam imao pojma da je Jokić postigao 47 poena. Džamal Marej mi je zamerio zbog toga. Dopalo mi se što tako razmišlja o svom saigraču", rekao je Meloun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju