MRŠAVA NOĆ SRBA U NBA: Bobi promašio trojku za pobedu, Bogdanović ni dvocifren (VIDEO)

Novosti online

18. 12. 2020. u 08:21

KOŠARKAŠI Minesote pobedili su Dalas posle produžetka sa 129:127 u najzanimljivijoj utakmici predsezonskog programa u noći između četvrtka i petka.

МРШАВА НОЋ СРБА У НБА: Боби промашио тројку за победу, Богдановић ни двоцифрен (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Srpski košarkaš Boban Marjanović mogao je da se proslavi, ali je na kraju produžetka promašio trojku za pobedu Meveriksa.

Marjanović je na nešto više od četiri sekunde ostao usamljen, dobio loptu iz auta iako nije karakteristično da tako važne šuteve dobijaju centri, ali nije imao sreće da njegov pokušaj završi u košu.

Bobi je dobio priliku u završnici i na kraju skupio skoro 10 minuta, a zaustavio se na šest poena (3-7 iz igre), uz dva skoka i dve blokade.

Jedan od koševa bilo je i zakucavanje u poslednjem minutu regularnog dela za 112:114, ali su Timbervulvsi uspeli da izjednače i izbore produžetak, u kojem su potom bili uspešniji.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Luka Dončić sa 20 poena, ali i 12 promašaja iz igre, dok je Tim Hardavej dodao dva poena manje.

Minesotu je do pobede predvodio Tauns takođe sa 20 poena, dok su po 18 dodali Kulver i Bizli.

Golden Stejt je savladao Sakramento Kingse 113:105, a Bjelica je ubacio 10 poena i zabeležio osam skokova, pa je tako ostao bez "dabl-dabl" učinka.

Najbolji na tom meču bio je Stef Kari sa 29 poena, dok je Ubre Junior ubacio 22.

Za to vreme, Bogdanović je u poraz u Atlante od Memfisa 128:106 odigrao 27 minuta. Za to vreme, prikupio je tek devet poena, ali i sedam skokova i dve asistencije. Njegov šut iz igre bio je 4/11, uz samo jednu trojku sa 20% uspešnosti sa distance.

Najbolji u timu Atlanta je bio Hanter sa 22 poena, dok je sa druge strane Bruk sa 24 poena vodio Grizlise ka trijumfu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)