ŠĆEPANOVIĆ: Budućnost je u formi, u stanju smo da meč uvedemo u naš ritam!

Tanjug

09. 10. 2020. u 13:03 >> 13:11

TRENER košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da će meč drugog kola ABA lige protiv ekipe Budućnosti biti veliki izazov za crno-bele.

ШЋЕПАНОВИЋ: Будућност је у форми, у стању смо да меч уведемо у наш ритам!

Vlado Šćepanović foto: N. Paraušić

U prvom kolu regionalnog šampionata, crno-beli su izgubili od Borca, dok je Budućnost savladala ekipu Splita.

"Postoji nivo igre, pre svega mislim na odbranu i borbenost, na kojem Partizan uvek mora da bude. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sjajno otvorila sezonu i koja sa pravom ima velike ambicije. Veliki izazov, ali ga rado prihvatamo sa željom da na njega odgovorimo na najbolji mogući način", rekao je Šćepanović za klupski sajt.

Oba tima na krilima trijumfa u Evrokupu dočekuju sutrašnji duel. Podgoričani su na gostujućem terenu savladali Metropolitans, dok je Partizan bio bolji od ekipe Venecije u Beogradu.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz očekuje neizvesan meč sa gostima iz Podgorice.

"Budućnost je već na startu sezone pokazala dobru formu. Zabeležili su sve tri pobede, a znamo i da su u pripremnom periodu pobeđivali Cedevita Olimpiju i Mornar. Ipak, mislim da smo i te kako u stanju da utakmicu uvedemo u ritam koji će nama više odgovarati i da na taj način dođemo do pobede. U poslednjih nekoliko godina, mečevi Partizana i Budućnosti su uvek neizvesni, pa verujem da će tako biti i sutra", rekao je Jaramaz.

Meč između košarkaša Partizana i Budućnosti igra se sutra u Hali sportova "Ranko Žeravica" od 20 sati i bez prisustva publike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna