DIVAC NAKON OSTAVKE: Bila je privilegija i čast

Beta

15. 08. 2020. u 12:58

ДИВАЦ НАКОН ОСТАВКЕ: Била је привилегија и част

Foto: AP

DOSADAŠNjI generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac rekao je danas da je bila čast i privilegija obavljati tu funkciju i istakao da će Kingsi uvek imati posebno mesto u njegovom srcu.

"Bila mi je čast i privilegija da radim kao generalni menadžer Kingsa. Želim da zahvalim Viveku (Ranadivu) na šansi, kao i neverovatnim kolegama sa kojima sam radio tokom mandata. Sakramento i Kingsi će uvek imati posebno mesto u mom srcu i želim im sve najbolje u budućnosti", naveo je Divac.

Legendarni srpski košarkaš podneo je ostavku na funkciju generalnog menadžera Kingsa nakon što se taj klub i 14. sezonu zaredom nije plasirao u plej-of NBA lige. Divac je na toj funkciji bio od avgusta 2015. godine.

"Ovo je bila teška odluka, ali verujemo da je to najbolji put kako bi se stvorio pobednički tim kakav zaslužuju naši navijači", rekao je prvi čovek Kingsa Ranadiv.

On je zahvalio Divcu na posvećenosti i napornom radu, na terenu i van njega.

"On će uvek biti deo porodice Kingsa", istakao je Ranadiv.

Divca će privremeno na funkciji generalnog menadžera zameniti Džo Dumars.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

maks

16.08.2020. 23:35

Divac nije DAO nego je DOBIO OTKAZ. Ni jedne Američke novine (one koje se time uopče zamaraju), nisu napisale da je Divac DAO otkaz. Nego ga je dobio. U 10 sekundi razgovora.Kratko i jasno.Nemojte širiti lažne informacije.