BUDUĆNOST PALI MOTORE: Biće ABA liga interesantna

Tanjug

10. 08. 2020. u 11:37

KOŠARKAŠI podgoričke Budućnosti danas počinju pripreme za novu sezonu, nedelju dana kasnije nego što je bilo planirano.

БУДУЋНОСТ ПАЛИ МОТОРЕ: Биће АБА лига интересантна

Foto: ABA

Kako prenose podgoričke Vijesti, trener ekipe Petar Mijović na današnjoj prozivci neće imati nekoliko igrača, dok će ostali košarkaši odraditi lekarske preglede, a uveče i prvi trening.

- Prvih nekoliko dana ćemo trenirati u našoj dvorani u Donjim Kokotima i u "Verdeu", jer u „Morači” ne možemo, a od 13. do 23. avgusta bi trebalo da budemo na Žabljaku. Dragan Apić je došao, Džastin Kobs stiže danas, a Melvin Edžim i Rašad Von 12. i 13. avgusta - rekao je sportski direktor Gavrilo Pajović.

On je istakao da ekipa iz Podgorice i ove sezone ima cilj da bude u vrhu ABA lige i a prođe u krugi krug Evrokupa, gde će u grupnoj fazi igrati sa Unikahom, Makabi Rišonom, Brešom, Ulmom i Metropolitansom.

- Nadam se da će se situacija brzo normalizovati, jer smo svi željni igre - košarkaši, svi koji rade u ovom sportu, navijači... I pored krize, vidim da se svi klubovi ABA lige pojačavaju, čak i oni iz donjeg dela tabele, tako da će takmičenje biti veoma interesantno. Naš cilj je da budemo pri vrhu i da prođemo u drugi krug Evrokupa. Imali smo sreće na žrebu za to takmičenje, a mislim da smo napravili dobru selekciju ekipe i sada je cilj da tokom rada u Podgorici i na Žabljaku stvorimo dobru atmosferu - zaključio je Pajović.

Košarkaši Budućnosti na stratu ABA lige sastaće se sa ekipom Splita, dok će prvi meč u Evrokupu igrati protiv Breše.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!