NBA: Simons pogodio trojku u trijumfu Filadelfije, Oklahoma bolja od Bostona, Toronto zaustavio Hardena i Vestbruka

Novosti online

25. 07. 2020. u 08:38

NASTAVAK sezone je sve bliži. Timovi u NBA ligi nastavljaju sa pripremnim mečevima uoči novog početka i prinudnog prekida koji je nastao zbog virusa korona.

НБА: Симонс погодио тројку у тријумфу Филаделфије, Оклахома боља од Бостона, Торонто зауставио Хардена и Вестбрука

Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

U Diznilendu, u Orlandu, su odigrane tri utakmice. Pobede su zabeležili Filadelfija, Oklahoma i Toronto.

Trijumf Siksersa je obeležio Ben Simons, ne zbog broja poena ili nekog spektakularnog poteza, već zbog toga što je postigao trojku na meču. Dobro je poznato ljubiteljima najjače košarkaške lige na svetu da se jedan od superstarova Filadelfije žestoko muči sa dalekometnim hicima...

Najbolji u pobedničkom timu bili su Tobajas Heris sa dabl-dabl učinkom (15, 10sk) i Džoel Embid (10, 6sk), na drugoj strani se istakao Jonas Valančijunas sa dabl-dabl učinkom od 20 poena i 11skokova.

Pre pauze je Oklahoma pokazala da ima odličnu timsku hemiju i da se zabavljaju na terenu. Pokazali su to i protiv Seltiksa. Predvođeni supertalentovanim plejmejkerom Šejom Gildžusom-Aleksanderom (17, 3sk, 2as) i snažnim centrom Stivenom Adamsom (17, 7sk) su pokazali da neće biti tim za potcenjivanje u plej-ofu. U Bostonu je najbolji bio Enes Kanter (11, 10sk), dok su se prve zvezde tima Džejson Tejtum i Gordon Hejvord mučili sa procentima šuta, prvi je dao samo jedan koš iz šest pokušaja, a drugi tri od sedam. Doduše, treba dodati i da su igrali ukupno nešto manje od 15 minuta.

Reptorsi se ne šale. Serž Ibaka (18, 3sk) i Paskal Siakam (13, 5sk) su bili predvodnici u trijumfu protiv Džejmsa Hardena (24, 10as) i Rasela Vestbruka (10, 9sk) – 94:83.

REZULTATI:

Filadelfija-Memfis 90:83
Boston-Oklahoma 84:98
Toronto-Hjuston 94:83

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!