OD CIFRE DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI: Dončić potpisuje najveći ugovor u istoriji NBA

Novosti online

02. 04. 2024. u 09:30

Reprezentativac Slovenije igra sezonu iz snova. Luka Dončić bi 2025. godine mogao da potpiše najveći ugovor u istoriji NBA lige.

ОД ЦИФРЕ ДА ВАМ СЕ ЗАВРТИ У ГЛАВИ: Дончић потписује највећи уговор у историји НБА

FOTO: EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT

Superstar Dalasa ispunjava sve uslove da za pet godina dobije neverovatnih 346 miliona dolara. Dobrom igrom u proseku beleži 34 poena, uz 9,8 asistencija i 9,1 skok. Biće sigurno član najbolje postave NBA lige, čime ispunjava uslove za maksimalni ugovor i ozbiljan je kandidat za zvanje MVP.

Maksimalan ugovor u NBA ligi može da se potpiše posle najmanje sedam sezona u najjačem košarkaškom takmičenju na svetu, a Luka Dončić će u junu završiti šestu sezonu.

Dončić je na dobrom putu da postane prvi igrač koji će doći do godišnjih primanja od skoro 70 miliona. Trenutno zarađuje 40 miliona zelenih novčanica za jednu godinu.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić