KAZNA ZA KAZNOM: Evroliga nije poštedela Partizan, mada je prošao bolje od Zvezde

Novosti online

13. 02. 2024. u 22:06

Košarkaški klub Partizazan kažnjen je od strane Evrolige sa 3.500 evra, zbog ubacivanja predmeta na teren tokom meča sa Bajernom iz Minhena.

КАЗНА ЗА КАЗНОМ: Евролига није поштедела Партизан, мада је прошао боље од Звезде

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ranije je objavljeno da je košarkaški klub Crvena zvezda kažnjena sa 30.000 evra od strane Evrolige, a sada je slična sudbina zadesila i Partizan.

Tim povodom, Evroliga se oglasila saopštenjem.

- Evroliga potvrđuje sledeće disciplinske mere zbog incidenata koji su se dogodili tokom mečeva 26. kola  sezone:

- Partizan je kažnjen sa 3.500 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom meča sa Bajernom u Beogradu, na osnovu člana 29.2.h Disciplinskog kodeksa Evrolige

- Crvena zvezda je kažnjena sa 30.000 evra zbog ponovljenih incidenata navijača tokom meča sa Žalgirisom, na osnovu člana 29.1.g Disciplinskog kodeksa Evrolige

- Kendrik Nan, igrač Panatinaikosa, kažnjen je sa 2.500 evra zbog ponovljenih izjava u javnosti nakon mečeva 23. i 24. kola Evrologe, na osnovu člana 24.2.c isciplinskog kodeksa Evrolige - navedeno je u saopštenju.

Podsetimo, Večite rivale tokom ove sedmice očekuju obaveze u Nišu na Kupu Radivoja Koraća, dok se Evroliga nastavlja 29. Februara.

BONUS VIDEO: SAHRANA DEJANA MILOJEVIĆA: Srbija se oprašta od Miloja

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!