"ŠTA SE ZAISTA DEŠAVALO?" Hitno se oglasili iz Zvezde nakon večitog derbija

Novosti online

29. 01. 2024. u 11:33

KK Crvena zvezda oglasila se saopštenjem posle pobede nad Partizanom u večitom derbiju odigranom u ABA ligi.

ШТА СЕ ЗАИСТА ДЕШАВАЛО? Хитно се огласили из Звезде након вечитог дербија

FOTO: M. Vukadinović

Saopštenje prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena.

"Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan 88:86 u 18. kolu ABA lige i tako u punoj Beogradskoj areni napravili veliki korak ka prvom mestu pred plej-of regionalne lige.

KK Crvena zvezda Meridianbet želi ovom prilikom još jednom da se zahvali svima koji su u nedelju uveče došli, ispunili tribine, i pružili glasnu podršku našem timu da ostvari cilj, i dođe do izuzetno važnih bodova i pobede!

Istovremeno, pošto od nedelje uveče, nakon završetka utakmice u kojoj smo bili apsolutno bolji rival na terenu, svedočimo brojnim „slobodnim tumačenjima“ i spekulacijama šta se dešavalo na nedeljnoj utakmici (i ko je šta radio…) a kako bismo sprečili dalje širenje istih, dajemo javnosti na uvid kroz video u trajanju od 3 minuta (bez komentara) o dešavanjima na nedeljnom meču u Beogradskoj areni.

Pa neka javnost proceni sama!

Istovremeno, zahtevamo od svih koji zarad cilja koji nam kao klubu apsolutno nije jasan, “targetiraju” sve koji ne misle kao “neki”, pa čak i snimaju članove porodica, majke, supruge… na tribinama, da to prestanu, jer prevazilazi svaku granicu ukusa i normalnog, kao i korišćenje termina “motivisanost” u utakmicama u kojima igra KK Crvena zvezda Meridianbet!

KK Crvena zvezda Meridianbet poziva sve naše pristalice da dođu u utorak i pruže ponovo glasnu i brojnu podršku našim momcima u još jednoj izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka protiv Valensije", stoji u saopštenju Zvezde.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!