TRENER DENVERA BESAN: NBA liga da istraži Embida, niko nije znao da neće da igra (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

28. 01. 2024. u 08:29

DENVER Nagetsi igrali su protiv Filadelfije u Koloradu. Tim Nikole Jokića slavio je 111:105, a nakon meča besan je bio trener Majk Meloun. Kormilar aktuelnog NBA šampiona pozvao je ligu da istraži novo odsustvo centra File Džoela Embida.

ТРЕНЕР ДЕНВЕРА БЕСАН: НБА лига да истражи Ембида, нико није знао да неће да игра (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Ni posle četiri godine, Embid nije zaigrao u Koloradu, te je izostao duel koji je domaća publika priželjkivala - MVP borba Jokića i Embida.

Centar "Siksersa" je nekoliko minuta pred početak meča odlučio da ne igra, zvanično zbog povrede kolena.

Nakon meča o tome je govorio i Majk Meloun, trener Denvera.

- Osećam da je došlo do razočaranja kada smo saznali da Džoel Embid ne igra... Izašao sam na klupu dva minuta do kraja zagrevanja, hvatao sam momke i govorio sam im - "bez razočaranja". Aron Gordon je bio kao 'o čemu pričaš?' Rekao sam, 'Embid ne igra'. Naši igrači nisu znali i bili su na terenu na zagrevanju. Srećni smo što smo izašli odavde sa pobedom, rekao je Meloun na konferenciji za medije.

Strateg Nagetsa je istakao da je pratio meč Filadelfije i Indijane u kom je Embid povredio koleno. Međutim, čudno mu je što je bio najavljen da će igrati, a onda najednom nije mogao.

- Ne znam kako od toga da budeš aktivan, dostupan, dođeš do toga da ne igraš. Siguran sam da će liga učiniti sve što treba, jer se to 'kritikuje', podvukao je Meloun.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave