SFEROPULOS: ''U NBA ligi ovo zovu "raspored porazi"'

Filip Milošević

06. 01. 2024. u 20:34

Košarkaši Cedevita Olimpije naneli su Crvenoj zvezdi drugi poraz u ABA ligi ove sezone pošto su na domaćem parketu slavili rezultat 96:86.

СФЕРОПУЛОС: У НБА лиги ово зову распоред порази

Foto: Tanjug

Za mene je ovo posledica rasporeda koji imamo. Igrali smo tri utakmice u pet dana, dva putovanja u ovih pet dana, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos posle poraza od Cedevite (96:86) u ABA ligi.

- Trudimo se da damo svoje najbolje. Nažalost, to nije bilo dovoljno. U NBA ovo zovu ‘raspored porazi‘. Za nas je to takav poraz. Nastavljamo, još uvek smo prvi u ABA ligi. Imamo dobar momentum u Evroligi - istakao je Sferopulos na konferenciji za medije.

On je čestitao Cedeviti, posebno na energiji koju su pokazali.

- Kada dozvolite rivalu da postigne 96 poena jasno je da ste u problemu i da je teško pobediti. Mi smo postigli 86 poena na strani, ali naša odbrana nije bila dovoljno dobra - poručio je Sferopulos i dodao da će od lekara tek dobiti informacije o povredi Miloša Teodosića.


BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)