PONOVO DRAMA DENVERA: Jokić maestralan, a DŽamal Mari... (VIDEO)

Novosti online

06. 01. 2024. u 09:08

U novoj utakmici Denvera sa dramatičnom završnicom uz zvuk sirene, košarkaši Orlanda su slavili sa 122:120 na gostovanju uprkos novoj odličnoj igri srpskog centra Nikole Jokića.

ПОНОВО ДРАМА ДЕНВЕРА: Јокић маестралан, а Џамал Мари... (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Do pobede ih je predvodio Paolo Bankero koji je ostvario prvi tripl-dablu NBA ligi, a tragičar meča je bio Džamal Mari koji je uz zvuk sirene promašio šut za pobedu i ispustio priliku da pokvari slavlje Orlanda.

Posle nesvakidašnje pobede nad Golden stejtom pogotkom Nikole Jokića uz zvuk sirene, tim Denvera se, posle samo 24 časa, ponovo našao u identičnoj situaciji u duelu sa Orlandom.

Igrač odluke je ovoga puta bio Džamal Mari ali nije bio precizan kao Srbin, pa je Orlando došao do treće uzastopne pobede u međusobnim duelima i aktuelnim šampionima naneo 12 poraz u sezoni.

Do pobede ih je sjajnom igrom predvodio Paolo Bankero koji je sa 32 postignuta poena uz 10 skokova i 11 asistencija ostvario prvi trostruki učinak.

Odličnu podršku imao je u Džejlenu Sagsu koji je postigao 27 poena i Kolu Entoniju koji je stao na 23 poena.

Na drugoj strani, Nikola Jokić je ubacio 29 poena uz 4 skoka i 8 asistencija, a Majkl Porter je ubacio sedam poena manje, dok je tragičar meča Džamal Mari imao 20 poena i susret završio bez pogotka za tri poena, iz šest pokušaja.

I ostali klubovi naših košarkaša su pretrpeli poraze u sinoćnim mečevima.

U Finiksu je Majami pretrpeo poraz sa 97:113, a Nikola Jović je za 24 minuta igre postigao tri poena uz tri skoka i asistenciju.

Indijana je odličnom timskom igrom nastavila seriju pobeda rutinski savladavši Atlantu sa čak 150:116 i šestim uzastopnim slavljem stigla do skora 20-14,  U poraženom timu Bogdan Bogdanović je postigao 16 poena, a nije im od velike pomoći bila ni sjajna efikasnost Dežonta Marija koji je sa 30 poena bio najefikasniji igrač meča.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024