PONJITKA: ''Imao sam uspone i padove zbog povreda, radujem se novim izazovima''

Filip Milošević

30. 12. 2023. u 14:27

Košarkaš Partizana Mateuš Ponjitka izjavio je danas da je jedno vreme igrao sa povredom ramena i da je zbog toga izgubio mesto u rotaciji, ali da je sada situacija bolja i da se raduje novim izazovima

ПОЊИТКА: Имао сам успоне и падове због повреда, радујем се новим изазовима

FOTO: M. Vukadinović

Poljski reprezentativac je pred početak sezone imao problema sa ramenom, koje je ponovo počelo da ga muči krajem oktobra zbog čega je odlučeno da mora da miruje minimum pet nedelja.

- Sjajno je biti deo ove organizacije i osećati iz dana u dan koliko je košarka važna u Srbiji. Sve u svemu, radi se o sjajnom iskustvu za mene. Imao sam uspone i padove zbog povreda, ali sve je bolje i veoma sam zadovoljan što sam ovde. Radujem se novim izazovima - istakao je Poljak u izjavi za Sportklub.

Dodaje da je imao pogoršanje povrede ramena i da je mislio da može da igra "kroz povredu".

- Na kraju je ispalo lošije, pa je to usporilo povratak. Morao sam da čekam. Znate, kada izgubite ritam izgubite i mesto u rotaciji. Propustio sam bitne trenutke kada je tim srastao i zbog toga je za moju tranziciju potrebno malo više vremena. Moram da pronađem sebe u ovoj situaciji, ali to je u redu. Trener nas podržava i uvek nam je na raspolaganju. Veoma sam srećan što sam ovde -  zaključio je Ponjitka.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)