SKANDAL U NBA! Janis ubacio 64 poena i uleteo u svlačionicu Indijane da se bije, pa pokazao zašto nikad neće biti Jokić (VIDEO)

Novosti online

14. 12. 2023. u 08:20

Janis Adetokumbo je prošle noći postigao rekordna 64 poena i pomogao je Milvokiju da slavi protiv Indijane sa 140:126 na domaćem terenu.

СКАНДАЛ У НБА! Јанис убацио 64 поена и улетео у свлачионицу Индијане да се бије, па показао зашто никад неће бити Јокић (ВИДЕО)

Foto USA todau

Adetokumbo je tako oborio timski rekord od 57 poena koji je postavio Majkl Red 2006. godine u porazu od Jute. Prethodni rekord grčkog košarkaša iznosio je 55 poena koje je ubacio u pobedi nad Vašingtonom u januaru 2023.

Ipak, na kraju je Grk sve "uprskao" i pokazao zašto nikada neće biti Nikola Jokić, odnosno ostaće daleko iza Srbina. 

Naime, Janis je hteo da uzme loptu sa utakmice i zadrži za uspomenu, međutim, primetio je da su mu dali "fejk". Preciznije, dobio je loptu koja nije ni korišćena i zato je podivljao!?

Adetokumbo je skočio i zaleteo se na igrače Pejsersa, a potom je otrčao u njihovu svlačionicu da bi dobio loptu. Sraman potez Grka, ali i igrača Indijane, koji je bacio ovaj fenomenalni meč u drugi plan.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave