A REPREZENTACIJA SRBIJE? Jokić otkrio da li je pala odluka o nastupu na Olimpijskim igrama u Parizu

Novosti online

13. 12. 2023. u 09:03

Nikola Jokić je isključen na meču Denvera i Čikago bulsa zbog sukoba sa sudijama.

A РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ? Јокић открио да ли је пала одлука о наступу на Олимпијским играма у Паризу

FOTO: Tanjug/AP

Ovo je drugi put ove sezone da je Jokić meč završio pre vremena zbog isključenja. Za 16 minuta na parketu, Srbin je upisao četiri poena, devet skokova i šest asistencija u trijumfu Nagetsa protiv Bulsa - 114:106.

O isključenju nije želeo mnogo da priča Somborac, ali je za "RTS" odvojio vreme da govori o eventualnom nastupu na Olimpijskim igrama. 

Iako je od strane Olimpijskog komiteta Srbije najavljeno da će dvostruki MVP NBA lige nastupati za "orlove" na Olimpijskim igrama u Parizu, sada je Jokić svojom izjavom zabrinuo naciju.

"Daleko je. Neki ljudi mi stavljaju reči u usta, da sam nešto rekao što nisam. Selektor je prvi koji će znati. Uvek posle sezone porazgovaram sa familijom i timom", rekao je Jokić dopisniku "RTS-a" posle meča sa Čikago bulsima.

Podsećanja radi, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković je u intervjuu za španski "As" istakao da očekuje sve najbolje košarkaše, pa i Nikolu Jokića, na Olimpijskim igrama u Parizu.  

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)