MAJK DŽEJMS JEDINI NIJE BESNEO: Amerikanac branio sudije pa pohvalio Partizan

Novosti online

06. 12. 2023. u 16:27

Košarkaš Monaka, Majk Džejms, za razliku od svojih saigrača, nije kritikovao suđenje na meču protiv Partizana.

МАЈК ЏЕЈМС ЈЕДИНИ НИЈЕ БЕСНЕО: Американац бранио судије па похвалио Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Nakon sinoćnog duela, Džon Braun, Donatas Motejunas, Džared Blosomgejm i Džordan Lojd nisu dobro podneli neuspeh u Štark areni i kritikovali su suđenje Huana Karlosa Garsiju, Mateja Boltauzera i Gvida Đovanetija.

Džejms se nije složio sa svojim saigračima.

– Sudije moraju da rade svoj posao, kao što moramo i mi. Ni ja nisam ubacio sve svoje koševe, pa ne možete da očekujete i da svaka odluka da bude onakva kakvu želimo. To je život i deo košarke. Moramo da idemo dalje. Još imamo šansu da osvojimo na kraju. Moramo da se fokusiramo na to i da se spremimo za petak – rekao je Džejms.

– Oni rade dobar posao u reketu i teraju vas da bacite pas, umesto šuta. Imao sam dobre poglede ka košu, ali nisam ubacivao šuteve koje inače uspevam. Možda je to pohvala za njih, a možda su to samo oni dani kada ne ide. Oni rade dobar posao, organizovani su i, očigledno, dobro vođena ekipa – istakao je Majk Džejms.

Podsetimo, Partizan je slavio nakon produžetaka (89:85).

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja