AMERI, DA LI VAS JE BAR MALO SRAMOTA? Ovo što rade Jokiću nisu nijednom MVP-ju (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2023. u 07:58

Košarkaši Denvera pobedili su noćas Detroit sa 107:103 i naneli mu 12. uzastopni poraz u NBA ligi.

АМЕРИ, ДА ЛИ ВАС ЈЕ БАР МАЛО СРАМОТА? Ово што раде Јокићу нису ниједном МВП-ју (ВИДЕО)

Foto AP

Srpski centar Nikola Jokić i trener Denvera Majkl Meloun isključeni su u prvom poluvremenu iz protesta zbog sudijskih odluka. Jokić je isključen posle druge tehničke greške minut i 22 sekunde pre kraja prvog poluvremena, a Meloun u završnici prve deonice kada je ušao u teren da se žali na jednu odluku.

Jokić je posle 15 minuta utakmicu završio sa devet poena, pet skokova i pet asistencija. A tretman koji ima u Americi i među sudijama je blago reći sraman, jer se radi o najboljem košarkašu sveta. 

Srbin je najveća enigma za odbrane protivnika i njegovi čuvari često koriste prekomernu silu kako bi ga zaustavili, međutim, često se dešava da sudije ne sviraju ličnu grešku ni nakon brutalno oštrih faulova nad Jokićem. 

Nikola je tako na utakmici protiv tradicionalno prljavog Detroita izgubio živce i krenuo da se obračuna sa američkim arbitrom koji nije želeo da dosudi nekoliko očiglednih faulova nad Srbinom.

Jokić je najpre fauliran pri prijemu lopte, a potom i nakon situacije u kojoj je bio udvojen, ali sudija je ostao nem. Somborcu je pao mrak na oči, ljutito se zaleteo na sramnog arbitra i očitao mu lekciju, zbog čega je istog momenta zaradio drugu tehničku i isključenje.

Moji Ameri, ne ponaša se tako prema najboljem igraču sveta, čoveku koji je promenio tok igre pod obručima širom sveta. Dvostruki uzastopni MVP lige, i treći put pokraden da bi Embid bio najbolji, zaslužio je bolji tretman bar kod sudija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove