ŽEDNI SRPSKE KRVI! Sraman potez navijača Zadra na utakmici sa Crvenom zvezdom

Novosti online

12. 11. 2023. u 17:35

Nije bilo mira u Zadru ni dan nakon što je su u subotu uveče u dva odvojena incidenta u Zadru bez ikakvog razloga napadnuti član Upravnog odbora KK Crvena zvezda, zajedno sa još jednim prijateljem kluba, kao i dva člana novinarske ekipe koja je sa delegacijom crveno-belih stigla iz Barselone.

ЖЕДНИ СРПСКЕ КРВИ! Сраман потез навијача Задра на утакмици са Црвеном звездом

Foto: ABA liga / KK Zadar / Zvonko Kucelin

Naime, kada je na red došla utakmica, koja je, i pored apela gostiju iz Beograda da se zbog pomenutih incidenata održi bez publike - igrana uz prisustvo gledalaca, desio se novi skandal.

Navijači domaćih, okupljeni u grupu "Tornado Zadar", razvili su transparent na kome je pisalo:

"Naša oluja ne prestaje!"

Bila je to aluzija na zločinačku akciju "oluja" tokom koje je u avgustu 2005. oko 200.000 Srba proterano sa teritorije današnje Hrvatske, a preko 1.100 srpskih civila ubijeno.

Srpske krvi, izgleda, nikad nije dosta onima kojima su bliske ideje tzv. "Nezavisne Države Hrvatske", o čemu svedoči i subotnji napad na goste iz Beograda i nedeljni podsetnik da pomenute težnje - ne prestaju.

Podsetimo, predsednik Zvezde Nebojša Čović otkrio je ranije tokom dana u kakvom su stanju povređeni:

"Novinarima su povrede sanirane šavovima u zadarskoj bolnici, a član Upravnog odbora i njegov prijatelj su snimani, ali nisu im polomljena rebra jer su ih šutirali na zemlji", rekao je on. Kompletnu izjavu Nebojše Čovića, o tome da li će Zvezda igrati ovaj meč i drugim detaljima, možete pogledati kada kliknete ovde.

Inače, što se tiče same utakmice 7. kola ABA lige Zadar - Crvena zvezda, gosti iz Beograda su pobedili posle prilično zanimljivih dešavanja na parketu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja