BEZ OPUŠTANJA, MOLIM: Košarkašice otišle u Skoplje po drugu pobedu

Novosti online

11. 11. 2023. u 18:58

KOŠARKAŠICE Srbije započele su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. ubedljivom pobedom nad Ukrajinom u Hali sportova "Ranko Žeravica", u nedelju od 18 časova na drugom koraku čeka ih duel sa Severnom Makedonijom u skopskom SRC "Kale".

БЕЗ ОПУШТАЊА, МОЛИМ: Кошаркашице отишле у Скопље по другу победу

FOTO: KSS

Selektorka Marina Maljković povela je 14 igračica: Ivon Anderson, Anđela Dugalić, Dunja Zečević, Maša Janković, Aleksandra Katanić, Katarina Knežević, Tina Krajišnik, Marta Mitrović, Jovana Nogić, Jovana Popović, Ivana Raca, Nevena Rosić, Jovana Spasovski i Dragana Stanković.

- Posle velike razlike u utakmici sa Ukrajinom, ne smemo da se opuštamo, već da nastavimo u dobrom ritmu i protiv Severne Makedonije. Sigurna sam da nam želje i energije neće nedostajati i ukoliko ispoštujemo ono što selektorka traži od nas, nećemo imati problema - kaže Aleksandra Katanić.

Srbija je u kvalifikacionoj grupi G, sa Ukrajinom, Severnom Makedonijom i Portugalom. Plasman na EP 2025. obezbediće pobednici grupa i četiri najbolje drugoplasirane ekipe.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu