OGLASIO SE DUŠKO IVANOVIĆ: Evo šta je rekao o otkazu u Zvezdi

Novosti online

01. 11. 2023. u 08:34

NIJE Crvena zvezda krenula u sezonu kako se nadala i pojačala. Loš start sezone i ceh je platio Duško Ivanović, koji je napustio klupu crveno-belih pre dva derbija sa Partizanom.

ОГЛАСИО СЕ ДУШКО ИВАНОВИЋ: Ево шта је рекао о отказу у Звезди

FOTO: M. Vukadinović

Ni Janis Sferopulos nije popravio situaciju, ali to je problem srpskog tima, a crnogorski stručnjak je već pronašao novi posao. Ivanović se vratio u Baskoniju i debitovaće baš protiv Partizana.

- Veoma sam srećan što sam ponovo ovde, ovo je moj klub, moj grad. Kada su me pozvali da dođem, nisam oklevao. Imam isti entuzijazam kao uvek. Međutim, ubeđen sam da nas čeka veoma teška faza, biće ogromnih izazova za sve nas - kazao je iskusni strateg španskim medijima.

Ivanović je pričao i o otkazu u Zvezdi koji ga je i te kako iznenadio.

- Iznenadio me otkaz u Crvenoj zvezdi, nisam to očekivao, tako da su i pregovori sa Baskonijom došli neočekivano. Ali srećan sam što sam ovde i što sam tako brzo počeo ponovo da radim.

Baskonija je u lošem momentu. Ima samo jedan trijumf u Evroligi i četiri poraza, usled čega je Đoan Penjaroja dobio otkaz.

- Ne ide nam dobro, to je jasno, i prvo što treba da uradimo jeste da podržimo igrače. Moraju da igraju sa više samopouzdanja, moraju da veruju u ono što ćemo da radimo...

Kadrovski problemi ophrvali su Baskoniju, no Ivanović ne očajava.

- Trenutno imamo malo igrača na raspolaganju. Danas smo trenirali sa šestoricom. Za utakmicu ćemo možda imati sedam, osam ili devet. Nema veze. I sa pet može da se dobije meč. Važno je da su ti momci spremni da igraju i da pobede - podvukao je Duško Ivanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)