"SVI SMO J***** LJUTI!" Nejpir otkrio šta se dešava u Zvezdi posle dva poraza od Partizana

Novosti online

31. 10. 2023. u 20:22

STIGAO je Šabaz Nejpir ovog leta u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje i od njega se očekuje da bude lider tima. Ipak, on za sada ne igra onako kako može i kako se od njega očekuje. Bivši NBA as je bio vidno razočaran posle drugog poraza od Partizana u razmaku od četiri dana.

СВИ СМО Ј***** ЉУТИ! Нејпир открио шта се дешава у Звезди после два пораза од Партизана

FOTO: M. Vukadinović

Američki košarkaš je najpre analizirao utakmicu koju su crveno-beli izgubili u ponedeljak od večitog rivala u ABA ligi.

- Bili smo blizu, napravili smo dobru seriju u trećoj deonici, ali nismo mogli da okrenemo. Bilo nam je teško jer smo promašivali šuteve, individualno nismo mogli da uradimo mnogo - rekao je Nejpir.

Dotakao se i svog procenta šuta koji od početka sezone nije onakav kakav očekuje on, ali i svi u klubu, kao i navijači.

- Pokušavam da pomognem timu, ali i da shvatim zašto šutiram ovako loše. Na kraju ću da shvatim u čemu je problem.

Otkrio je potom i u čemu je problem?

- Po meni, ovo je novi tim, pokušavam da shvatim kada da budem agresivan, kada ne, da shvatim ritam, nove akcije, saigrače, trenera... Pokušavam da shvatim kako da budem najefikasniji za tim. Trenutno se mučim, šteta je. Trudim se najviše što mogu, ne promašujem namerno. Ako ne pogađam, pokušavam da razigram saigrače. Ali, rešiću. Nije dobro biti u ovoj poziciji, ali znam da ću izaći iz ovoga.

Objasnio je potom razliku između Duška Ivanovića i novog trenera Zvezde Janisa Sferopulosa.

- Najveća razlika je da Sferopulos daje iskru svakom igraču, u pozitivnom smislu. Nebitno da li je prvi ili poslednji igrač, veruje u njih. Verovao je i Duško, ali sada više pričamo. Shvatamo da je svaki igrač važan, to je jedna od prvih stvari koje nam je Janis rekao kada je došao – da su svi igrači važni, da treba da počnemo da pobeđujemo.

Za kraj je navao šta ekipa treba da uradi posle dva poraza od Partizana.

- Nismo hteli da gubimo, svi pokušavaju da shvate kako da budu najbolji za tim. Imamo intervale kada smo dobri, ali onda i kada smo loši u napadu, odbrani, rotacijama... Teško je, svi se bore i pokušavaju da dobiju. Rešićemo ovo. Svako od nas radi jako, nije dobro biti u svemu ovo. Svi smo j***o ljuti zbog ovoga. Ali, izaći ćemo iz ovoga - zaključio je Nejpir.

Crveno-beli će priliku da prekinu seriju od četiri poraza u Evroligi imati u četvrtak od 18.30 kada u "Arenu" stiže minhenski Bajern.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)