NIKADA NE OKREĆI LEĐA TOM... Moris opet vređao Jokića (VIDEO)

Novosti online

15. 09. 2023. u 08:32

Prošlo je dve godine od incidenta na meču Denvera i Majamija kada su se sukobili Nikola Jokić i Markif Moris.

НИКАДА НЕ ОКРЕЋИ ЛЕЂА ТОМ... Морис опет вређао Јокића (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Podsećanja radi, Moris je tada prljavo faulirao Jokića koji je tada izgubio živce, a sa leđa se zaleteo na njega, udario ga svom silinom telom o telo i bacio na zemlju.

I posle dve godine to je bila tema razgovora braće Moris, Markifa i Markusa, a sve se desilo u podkastu kod Meta Barnsa.

- Faulirao sam ga, a on je izveo udarac na kvarno (sucker shot). Udarac je bio malo jači i neko vreme sam bio odsutan. Pokušali su da me zaštite od mene samog, ali sam bio spreman već posle dve nedelje. Nisam bio povređen niti u bolovima, nego je Majami želeo da me sačuva - pričao je Markif koji je tako otkrio da je veći problem povređeni ego, nego sam fizički bol.

@shobasketball “It was a sucker shot.” The Morris twins give their perspective on Markieff’s incident with Jokić from two years ago. Full episode with Marcus and Markieff Morris is available now on our YouTube. #nba #basketball #jokic #jokić #nikolajokic #nikolajokić #marcusmorris #markieffmorris #morristwins #allthesmoke #showtimebasketball ♬ original sound - SHOWTIME Basketball

Markus je bio uznemiren i u trenutku kada je nakon toliko vremena pričao o tome šta se desilo njegovom bratu.

- Bio sam uznemiren, posebno jer je bio okrenut leđima. Rekao sam mu da nikada ne sme da okreće leđa tom mamoj***u - rekao je Markus.

Markif je opisao situaciju kako ju je on video i istakao zbog čega je tako startovao na Jokića.

- Trebalo je samo da prihvati faul. Digao sam ruku i prilazio mu, znao je da dolazim. Nije bio prljav udarac. On je pokušao da skoči i doda loptu, a ja sam dotrčao i faulirao ga. Ne znam šta je mislio, ali učinio je da ispade da sam hteo da povredim, ali nisam. Ali i liga je napravila da sam želeo da ga fauliram takođe, jer su me je*eno kaznili kao da sam ja uradio to što je on. A ja sam bio udaren! - rekao je Markif.

Foto AP

 

Zatim je nastavio u istom tonu i pozvao se na zakon ulice.

- Ljudi kažu da nisam smeo da mu okrenem leđa. Da li smo na ulici ili na košarkaškom terenu? To je moje mišljenje: ako smo na ulici, neću ti okrenuti leđa i idem na tebe, ali ako smo na terenu i dosuđen je faul, odšetaću na drugi kraj terena. Faulirao sam te i znao si da ću to da uradim, a onda si me udario sa leđa i ispadam kriv jer sam okrenuo leđa - poručio je Moris.

I onda još jadniji potez, nije mogao da se osveti Jokiću, pa je odlučio da povredi Ostina Riversa koji je bio nedužan u čitavoj priči.

- Stalno su me gledali i nisam mogao na njega, pa sam morao da izaberem jednog od njegovih saigrača. I bio je to Ostin Rivers. Rekao sam: ‘j*** ga’, idem da ga izbacim, morao sam da uradim nešto - podsetio je Markus na to kako je prljavo startovao na Riversa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)