Košarkaški trener Vlade Đurović izjavio je danas da smatra da košarka u Srbiji ima perspektivu i da bi sa povratkom Nikole Jokića, samo u drugom poluvremenu, Srbija dobila utakmicu.

Ceca

12.09.2023. 02:21

Volela bih da znam šta je Srbija dužna Jokiću, a nije mu dala? Da li postoji jedan Slovenac, Brazilac, Meksikanac, Hrvat..... koji bi rekao da mu njegova otadžbina nešto duguje i zato neće da igra u reprezentaciji. On ne treba da igra nikada, jer zna da igra samo za novac, a za reprezentaciju se igra srcem, jer je to najveća čast. Jednom je igrao i dovoljno je, ne znam da li smo bili šesnaesti.A za Srbomrsce, SRBIJA se piše velikim slovima.

Jovan

12.09.2023. 07:23

Pa naslov pitanje bi isto mogao tako da postavi i onom muceniku koji lezi u bolnici i koji je verovatno zavrsio svoju karijeru kao sportista a kome ja od srca zelim brz oporavak, puno zdravlja i dug zivot.

Eto

12.09.2023. 10:01

A da svi malo sjasu s Jokica? Covek ima pravo na svoj stav i svoje misljenje i tu bi za svakog normalnog trebala da bude tacka. Bolje razmisljajte sta cete kad vam i ovu reprezentaciju razgrabe stranci!