ZVEZDA OTPUTOVALA NA SARDINIJU: Crveno-beli bez Teodosića na turniru u Italiji

Novosti online

08. 09. 2023. u 18:09

KOŠARKAŠI Crvene zvezde otputovali su na Sardiniju gde ih tokom vikenda očekuje prvi pripremni turnir pred početak nove sezone.

ЗВЕЗДА ОТПУТОВАЛА НА САРДИНИЈУ: Црвено-бели без Теодосића на турниру у Италији

FOTO:KK Crvena zvezda

Na turniru koji se po prvi put organizuje od 2012.godine od strane grada Kaljarija učestvuju ekipe Olimpije Milano, francuskog ASVEL-a, Crvene zvezde i domaćina turnira ekipe Dinamo Sasarija.

Crveno-beli prvi meč igraju u subotu od 20.30 protiv Dinama, dok je drugi susret na programu istog dana od 18 sati. Meč za treće mesto je u nedelju (18), a finale (20.30).

Zvezda je put Italije krenula sa devet igrača (u Beogradu je ostao Miloš Teodosić, Jago Dos Santos i Marko Simonović se priključuju timu početkom sledeće nedelje). U timu će se naći i bivši junior kluba sa Malog Kalemegdana Stevan Karapandžić.

Trener šampiona Srbije, Duško Ivanović, istakao je da rezultat na ovom turniru nije u prvom planu.

- Prve provere nam slede na turniru u Italiji, momci su dobro radili i u Staroj Pazovi i na treninzima u Beogradu. Nismo kompletni, ali svaki minut i svaku utakmicu iskoristićemo da se što bolje uigramo, što bolje upoznamo jer imamo dosta novih igrača i svako novo iskustvo u tom smislu biće dragoceno. Turnir je jak, tri evroligaša i domaćin, rezultat nije u prvom planu već neke druge stvari koje su nam važne u ovoj fazi priprema pred početak sezone - rekao je Ivanović.

Ekipa se vraća u Beograd u ponedeljak, a nakon par dana treninga i kompletiranja tima, novi izazov biće turnir "Magenta Kup" u Minhenu.

BONUS VIDEO: "LUDAČKI JE BILO OD STARTA" Marinković, Gudurić i Jović o polufinalu Mundobasketa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!