NIKOLA Jokić ne igra ove godine u dresu reprezentacije Srbije, ali svakodnevno centar Denver Nagetsa u centru je pažnje srpske i svetske javnosti.

doktor

27.08.2023. 17:16

To sa zaustavljanjem saobracaja i ne igranjem za Srbiju meni lici na nesto sasvim drugo ! Zasto ga niko nista nije pitao , pa da vidimo da li on stvarno od radosti igra i ometa saobracaj ? Zasto nigde nije dao zvanicanu izjavu , sta se snjim desava !? Ili bar da kaze : Ko mu je zabranio da igra za Srbiju , umesto sto se blesavi po svom selu ???!!!

Pijandura

27.08.2023. 18:06

Mentalno nespreman, kako sam kaže, izabrao je da ne igra za reprezentaciju, a sad vidimo kako se oporavlha. Njegov izbor je da se opija do besvesti. Biti legenda znači dati sve za reprezentaciju svoj zemlje, biti čovek znači žrtvu . Po meni ovo je loš primer mlađima i voleo bih da ga više nikada ne vidim u vestima ili na TV.

Dragan I

27.08.2023. 23:40

Cuvajte se dzokerovih advokata. Skinuce vam gace. Ja ovde nigde ne vidim Jokica. Momak je visok 211 i 130 kg. Nema teorije neko da ga odvuce. Da vas potsetim samo Luka iz NBA igra. Luka nije odigrao nijednu utakmicu u plejofu. Da vas potsetim posle poslednjeg sv. pr. Bogdan je bio aut skoro celu godinu.