AMERIKANCI SE MUČILI, PA POKAZALI ZUBE: Novozelandska Haka uplašila Amere, ali...

A. I.

26. 08. 2023. u 16:33

KOŠARKAŠI Novog Zelanda sastali su se sa Sjedinjenim Američkim Državama u prvom kolu Mundobasketa 2023. koje se igra na Filipinima, u Japanu i Indoneziji. Teže nego što se očekivalo selekcija Stiva Kera upisala je pobedu 99:72

АМЕРИКАНЦИ СЕ МУЧИЛИ, ПА ПОКАЗАЛИ ЗУБЕ: Новозеландска Хака уплашила Амере, али...

FIBA.Basketball

Uplašila je na početku novozelandska Haka Amerikance koji su u meč nešto stegnutije ušli, a kako je vreme teklo oslobađali su se pritiska i bili pravi. 

Fantastičan početak kapitalizovao je Novi Zeland koji je u prvom periodu imao šest poena prednosti, a kako je vreme teklo, oslobodio se pritiska rival koji je do prve pauze uspeo da povede - 19:18. 

FIBA.Basketball

U nastavku se  reprezentacija SAD pitala za sve na terenu, te su  zasluženo su vodili 45:36. Kako je vreme odmicalo ofanzivno se otvorila igra Amera. 

Do kraja meča na iskustvo je sastav stiva Kera održavao prednost i rivalu nijednom nisu dali mogućnost da se u meč vrati. 

FIBA.Basketball

Paolo Bančero postigao je 21 poen u dresu SAd, 14 je dodao Entoni Edvards, po 12 su upisali Ostin Rivs i Džaren Džekson. U redovima Novog Zelanda 15 poena postigao je Reuben te Rangi, a tri manje dodali su Šea Ili i Fin Delejni.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)