ŠOK! Marina Maljković podnela ostavku

Novosti online

25. 08. 2023. u 09:22

SELEKTOR ženske reprezentacije Srbije Marina Maljković je u centru košarkaških zbivanja

ШОК! Марина Маљковић поднела оставку

FOTO: FIBA.Basketball

Na iznenađenje svih u Fenerbahčeu, Maljkovićeva je podnela ostavku na mesto trenera u košarkaškoj sekciji kluba iz Istanbula.

Crno-žuti su tu vest potvrdili, napominjući da je ugovor raskinut na zahtev selektorke Srbije, ali nisu saopšteni razlozi takve odluke.  

- S obzirom na to da Marina Maljković ima ugovor sa našim klubom za sezonu 2023/24, sa njom je urađeno novo strukturiranje i planiranje našeg tima. Međutim, Marina Maljković je 21. avgust obavestil klub da želi da podnese ostavku na funkciju bez ikakvog opravdanog razloga. U skladu sa ovom odlukom, njen ugovor je raskinut. Zahvaljujemo Marini na uloženom trudu u sezoni 2022/23, koja je završena sa osvojenim trofejima u Evroligi i domaćem šampionatu i želimo joj uspeh u daljoj karijeri - stoji u saopštenju turskog kluba.

Nema dileme da su u Fenerbahčeu iznenađeni takvom odlukom, jer je Marina Maljković imala izuzetno uspešnu prethodnu sezonu u klubu - osvojila je Evroligu, kao i domaće prvenstvo. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)