KANADA BI MOGLA BITI U PROBLEMU: Saigrač Nikole Jokića zbog povrede neizvestan za Svetsko prvenstvo

Tanjug

02. 08. 2023. u 10:33

IGRAČ Denvera Džamal Marej mogao bi zbog povrede da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo, izjavio je danas generalni menadžer Košarkaškog saveza Kanade Rouan Baret, prenosi "Basketnjuz".

КАНАДА БИ МОГЛА БИТИ У ПРОБЛЕМУ: Саиграч Николе Јокића због повреде неизвестан за Светско првенство

FOTO: Tanjug/AP

Saigrač Nikole Jokića je prošle sezone sa ekipom Denvera osvojio titulu u NBA ligi. On je prošle sezone postizao 20 poena i imao je četiri skoka i 6,2 asistencije po utakmici.

Reprezentativci Kanade su počeli pripreme za Mundobasket, a najbolji igrač ove selekcije je neizvestan za takmičenje koje će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Marej je bio na treningu sa saigračima iz kanadske reprezentacije, a Baret je istakao da će medicinski tim doneti konačnu odluku.

- Marej je došao na pripreme posle veoma duge sezone i povrede koju je imao. Mislim da moramo da budemo oprezni i da pametno reagujemo. On je veoma umoran, moramo da radimo sa našim medicinskim timom i na kraju da donesemo ispravnu odluku za Mareja. On želi da igra za Kanadu na Svetskom prvenstvu, želi da bude sa nama, ali će medicinski tim uskoro da donese konačnu odluku - istakao je Baret za kanadski Ti-Es-En (TSN).

Kanada će na Mundobasketu igrati u grupi sa H sa Letonijom, Libanom i Francuskom.

BONUS VIDEO: A POSLE ZLATA - HIMNA, I TO KAKO! Ovako je grmelo "Bože pravde" posle evro-titule srpskih juniora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024