PAPAPETRU: ''Još uvek nisam doneo odluku, sve je otvoreno''

Novosti online

10. 07. 2023. u 09:45

Košarkaš Partizana, Joanis Papapetru, osvojio je ABA ligu sa ekipom koju sa klupe predovi Željko Obradović. Spekulisalo se prethodnih nekoliko dana da je on sve završio sa Panatinaikosom, međutim sada otkriva da je ipak još uvek sve otvoreno.

ПАПАПЕТРУ: Још увек нисам донео одлуку, све је отворено

FOTO: ABA liga

On je u intervjuu za grčki Sport24 prokomentarisao sezonu iza sebe.

– Partizanova sezona završila na veoma lep način, osvajanjem AdmiralBet ABA lige. Drugačiji je utisak kada je u pitanju Evroliga jer nismo uspeli da se plasiramo na Fajnal-for, ipak, imali smo veoma dobru sezonu, uspešnu sezonu.

Nejasno je gde će Joanis Papapetru nastaviti karijeru, vraća li se u Partizan, Panatinaikos, ili postoji neka treća opcija. U Atinu se preselio njegov dojučerašnji saigrač, Matijas Lesor sa kojim je na odmoru trenutno.

– Još uvek nisam doneo odluku o budućnosti. Nisam još uvek razmišljao o tome, ima opcija u Grčkoj, kao i u inostranstvu, sve je otvoreno. Veoma sam srećan zbog Lesora. Navijači Panatinaikosa će ga voleti. Uvek daje sve od sebe. Sviđa mu se Grčka i način života ovde. Mislim da će se dobro snaći.

Goruća tema u Grčkoj je igrač koji je uradio nešto što je i on ranije, dres Olimpijakosa zamenio Panatinaikosovim, Kostas Slukas iznenadio je košarkašku javnost.

– Nisam razgovarao sa Slukasom. Srećan sam zbog njega i njegovog izbora. Svaka odluka se mora poštovati. Nisam očekivao ovo, mislim da niko nije očekivao.

BONUS VIDEO: DRAMA NA VIMBLDONU: Klimatski aktivisti dva puta prekidali meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)