ABA liga sankcionisala je KK Crvena zvezda i dva igrača Partizana posle nemilih scena u trećoj utakmici finala tog takmičenja.

MN CG

20.06.2023. 00:33

Zašto uvijek povlastice? Zašto nanili koji je napadnut na parketu bude kažnjen? I zašto madar koi je jako mlad ia sam žensko i imam dosta godina ne da bih pokazala to što je on pokazao , nego zna se ko je doveo izrednike i dopustio da na teren padaju razni predmeti čak i flaše vinjaka!!! Zašto ne kaznite gospodina Čovica koji vraca policajce i ide u tunel za njima i pita ih gdje su pošli. Je li to spot gospodo i jesu li to pravedne kazn sramno!?! Misl8m da veliki brat iz lože zadovoljan strašno. Partizan je kritikovao svoje navijače uvijek kad vrijeđaju porodicu . Ovdje toga nije bilo vrijeđali su Ekzuma Uroša Lesora Alena o čemu vi pričate sramota za čelnike ABA lige i Komlet Stručni štab i trenera i igrače Crvene Zvijezde toliko kvarni...

xxx

20.06.2023. 07:40

Znači vređanje, pljuvanje, gađanje a ti odgovoriš kriv si. Treba da pustiš da te biju. Šta bi bilo da se Partizan nije vratio na teren. Opet kriv.