JOKIĆ MU JE TRN U OKU: Američki novinar se baš bruka - "Titula ne znači da je bolji od Embida"

Novosti online

14. 06. 2023. u 18:49

NIKOLA Jokić je igrom na terenu potvrdio da je u ovom trenutku jedan od najboljih košarkaša na svetu. Međutim, ne prija svim novinarima u Americi to što Srbin radi.

ЈОКИЋ МУ ЈЕ ТРН У ОКУ: Амерички новинар се баш брука - Титула не значи да је бољи од Ембида

FOTO: Tanjug/AP

Jedan od onih kojima je Nikola Jokić trn u oku jeste reporter Eliot Šor-Parks, koji slučajno prati baš Filadelfija Iglse u NFL ligi. On je pokazao da se uspeh ne prašta.

- Srećan sam što je serija gotova. Prsten Nagetsa je najgori u poslednje vreme. Čak je i onaj Lejkersa u „mehuru“ bio bolji. Nadamo se da ćemo sutra dobiti sve zanimljive glasine koje su čekale završetak finala i da ćemo moći ponovo da uživamo u NBA ligi, napisao je reporter na Tviteru.

Nije se tu zaustavio, već je odlučio da se u potpunosti izblamira.

- Jokić je imao najlakši put do titule koji bismo ikada ponovo mogli da vidimo u NBA. Mislim da to ne znači da su Nagetsi mnogo bolji i da su oni pobednici, Siksersi gubitnici, a Jokić mnogo bolji od Embida. Mislim da je to preterana reakcija.

Denver je bio dominantan u NBA tokom čitave sezone, a još od decembra nisu ispuštali to prvo mesto. Na kraju su zasluženo uzeli titulu sa skorom 16-4 u plej-ofu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!