MAJAMI SE NE ŠALI: DŽimi Batler vodio "vrelinu sa Floride" do druge pobede u finalu Istoka (VIDEO)

Novosti online

20. 05. 2023. u 08:21

MAJAMI igra tokom celog plej-ofa NBA lige, a da su rešeni da nastupaju u velikom finalu pokazuje nova pobeda Hita nad Boston sa 105:111 (25:24, 25:30, 33:21, 22:36).

МАЈАМИ СЕ НЕ ШАЛИ: Џими Батлер водио врелину са Флориде до друге победе у финалу Истока (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Verovatno ni najveći optimisti ne bi verovali da ekipa Erika Spolstre može da 2-0 da dočeka treći meč, prvi na svom parketu.

Ipak, to se desilo i to potpuno zasluženo. Nije tako delovalo posle tri četvrtine kada su Seltiksi imali osam poena prednosti - 83:76. No, Majami je odigrao nestvarno četvrti kvartal koji je dobio sa 22:36.

Boston za sada nema rešenja za Džimija Batlera koji puca od samopouzdanja. On je na ovom meču postigao 27 poena, na to je dodao osam skokova i šest asistencija i najzaslužniji je što Hiti imaju dva trijumfa više.

Osim njega ekipu sa Floride istakao se Kejleb Martin sa 25 poena, Bem Adebajo je zabeležio dabl-dabl od 22 poena i 17 skokova. Na drugoj strani Džejson Tejtum je meč završio sa 34 poena i 13 uhvaćenih lopti, dok je Džejlen Braun brojao do 16.

Treća utakmica igra se u noći između nedelje i ponedeljka od 2.30.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!