BOLI, ALI SE MORA DALJE: KK Partizan pred novim velikim izazovom

Novosti online

11. 05. 2023. u 15:05

REAL Madrid i Partizan odigrali su i petu utakmicu top 8 faze, a posle te majstorice crno-beli se okreću obavezama u regionalnoj ligi.

БОЛИ, АЛИ СЕ МОРА ДАЉЕ: КК Партизан пред новим великим изазовом

EuroleagueTV

Podsetimo, Partizan je u Madridu vodio sa 18 razlike, a izgubio, posle čega je beogradski klub ostao bez daljeg učešća u elitnom evropskom takmičenju, te će se posvetiti plej-ofu ABA lige.

Već u ponedeljak, 15. maja, crno-beli dočekuju ekipu Studentskog centra u prvoj utakmici četvrtfinala regionalnog nadmetanja.

Organizatori ABA lige su danas objavili da je prva utakmica na programu pomenutog dana u Beogradu, dok će druga biti odigrana tri dana kasnije u Podgorici. Termin eventualne treće biće naknadno određen, ali crno-belima sigurno nije do novih razmišljanja na temu "majstorica" posle svega preživljenog u sredu u Madridu.

Inače, srpska i crnogorska ekipa će u međuvremenu saznati ime rivala u polufinalnoj seriji, pošto u subotu odlučujuću treću utakmicu igraju Cedevita Olimpija i FMP. 


Dan kasnije košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Budućnosti u prvom meču polufinala ABA lige.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)