NIKOLA JOKIĆ O BUKERU I DURENTU: Najbolji su poenteri u ligi, pogađaju teške šuteve

Tanjug

06. 05. 2023. u 11:33

SRPSKI košarkaš Nikola Jokić izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Finiksom da su Kevin Durent i Devin Buker najbolji poenteri u ligi.

НИКОЛА ЈОКИЋ О БУКЕРУ И ДУРЕНТУ: Најбољи су поентери у лиги, погађају тешке шутеве

FOTO: Tanjug/AP

Sansi su pobedili su Nagetse rezultatom 121:114 u trećem meču polufinala Zapadne konferencije NBA lige i tako smanjili na 2-1 u seriji.

Nikola Jokić je blistao na ovoj utakmici sa 30 poena, 17 skokova i 17 asistencija. On je na ovom susretu ispisao istoriju NBA lige.

- Mi znamo šta je problem i znamo koga moramo da zaustavimo, ali oni su talentovani igrači i rekao bih da su Devin Buker i Kevin Durent najbolji poenteri u ligi, mogu da kreiraju prostor za šut. Čak i kada ih udvojite oni pronađu način da poentiraju. Pogađaju i teške šuteve, ali smo mi imali svoje šanse i verujemo u to što radimo pa se nadamo da ćemo u nedelju biti bolji. Pejn ih je gurao da igraju brže i imali su neke otvorene šuteve i polaganja, a mi smo te neke stvari i očekivali, nisu nas baš iznenadili jer smo očekivali da odigraju ovako - istakao je Jokić.

Podsetimo, četvrta utakmica igra se takođe u Arizoni, a na programu je u noći između nedelje i ponedeljka od 2 sata.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna