"DA PONOVIM OVO..." Željko Obradović "poludeo" zbog jednog pitanja novinara

Novosti online

05. 05. 2023. u 08:30

IZGUBIO je Partizan i drugi meč u Beogradu, odnosno četvrti u seriji, pa je trenutno 2:2 i igraće se majstorica u Madridu.

ДА ПОНОВИМ ОВО... Жељко Обрадовић полудео због једног питања новинара

Printskrin/Sk

Trener crno-belih Željko Obradović nije bio baš raspoložen za priču posle meča.

- Čestitam Realu na pobedi, ovo je slično kao što je bilo pre dve večeri. Jedan skok koji smo ispustili, koji je Tavares pogodio, on je odlučio utakmicu. Imali smo dva otvorena šuta, nismo pogodili i tu je utakmica bila gotova. Borili smo se, napravili smo sve, ali to nije bilo dovoljno - rekao je Obradović, a zatim dobio pitanje o učinku pojedinaca, što ga je naljutilo.

- Ne znam šta bih rekao, da ponovim ovo što sam malopre rekao na engleskom? Kad se pogleda statistika imali smo 11 šuteva više od Reala, jedan manje za tri poena i isti broj slobodnih bacanja, to znači da smo imali 10 poseda više i izgubili smo onako kako smo izgubili. Borili smo se, naterali smo ih na 12 izgubljenih lopti. Tu je negde ta prednost naša, ali nažalost, promašivali smo otvorene šuteve i u pojedinim trenucima bili brzopleti kao i u prethodnoj utakmici - odgovorio je Obradović.

"Majstorica" je u sredu, 9. maja, u Madridu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti