"E, SADA BIH VOLEO DA NAŠI NAVIJAČI..." Željko Obradović ima samo jednu želju posle prekida utakmice u Madridu

G. K.

28. 04. 2023. u 00:02

NOSE košarkaši Partizana duplu pobedu u Beograd koju nije umanjio ni prostački ispad domaćih košarkaša u završnici meča. U čisto sportskim okvirima je želeo da se zadrži trener crno-belih Željko Obradović na konferenciji za medije, iako je na kraju dana nažalost najveći utisak ostavila masovna tuča, a ne još jedna fenomenalna partija njegovih izabranika.

Е, САДА БИХ ВОЛЕО ДА НАШИ НАВИЈАЧИ... Жељко Обрадовић има само једну жељу после прекида утакмице у Мадриду

FOTO: KK Partizan/Tviter

Ostaje da se vidi kakva će odluka Evrolige biti, ali trofejni stručnjak je pozvao navijače da učine sve da se niko od igrača "kraljevskog kluba" ne oseti ugroženim u Beogradu.

- Postoji video i videće se ko je i na koji način počeo. Takve stvari se dešavaju, igrači su razgovarali između sebe i to je najvažnije. Pravila igre kazuju da bilo koji igrač koji sa klupe u tim trenucima uđe na teren mora biti suspendovan. Sudije su donele odluku da prekinu utakmicu. Sada bih voleo da naši navijače 2. maja učine da se niko u Realu ne oseti ugroženim zato što smo mi svi sve vreme provedeno u Madridu bili dočekani prijateljski i ugodno. Ovo je sastavni deo sporta i to ljudi koji će ispuniti beogradsku Arenu trebaju da shvate. Da pošaljemo jednu lepu sliku jer je ona takva bila na svim našim utakmicama. To ću pričati svaki dan od danas i da se posle trećeg meča priča samo o košarci – bilo je prvo što je Obradović rekao želeći da na taj način spusti loptu.

Zatim je analizirao samu utakmicu.

- Kada se dobije sa 15 razlike, jasno je da smo odigrali dobru utakmicu, iako smo kao i u prvom meču imali loše minute. Ipak, uvek smo uspevali da se vratimo i zasluženo slavili. Želim da čestitam igračima, nije lako dobiti Real dva puta u Madridu, ali to smo uspeli. Naravno, velika zahvalnost i našim navijačima koji su opet bili sjajni. To poverenje koje vlada od prvog dana donisi nam neverovatnu snagu.

Osvrnuo se i na povredu Egzuma koga je nesportski i rvačkim zahvatom oborio Geršon Jabusele.

- Ne znam kako je Egzum. Izgleda loše. Ne znam šta da kažem. Ima bol u stopalu. Moramo da uradimo testove da saznamo šta se desilo – zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO: MADRID U CRNO-BELOM: "Grobari" u velikom broju došli da bodre Partizan u Top 8 Evrolige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)