"ŽELJKO OBRADOVIĆ JE ZVER!" Trener Real Madrida na neverovatan način pričao o KK Partizan pred start Top 8 Evrolige

Tanjug

24. 04. 2023. u 21:59

KOŠARKAŠI Reala čekaju Partizan u prvom meču top 8 Evrolige, a malo toga ostalo je neispričano kada su u pitanju ova dva tima. U utorak od 20.30 časova crno-beli pokušaće da dođu do prvog brejka, a neće im biti nimalo lako. Serija se igra na tri dobijene utakmice.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ЈЕ ЗВЕР! Тренер Реал Мадрида на невероватан начин причао о КК Партизан пред старт Топ 8 Евролиге

Foto: Tanjug

Trener košarkaša Reala Čus Mateo izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Partizanom da njegov tim ima dobru šansu da se plasira na Fajnal for Evrolige.

- Uživamo u trenutku i spremni smo za ono što nas čeka. Imamo dobru šansu da odemo na Fajnal for. Znamo kako se igraju ove utakmice, šta je potrebno da bismo otišli dalje, da ostavimo kožu na parketu. Želimo da posle svake utakmice možemo da se pogledamo u oči i kažemo da smo uradili sve, izjavio je Mateo.

Dodaje da umor ne može da bude izgovor na sutrašnjoj utakmici sa Partizanom.

- Ne bih previše o umoru. Imamo važnu utakmicu i ne želim da razmišljamo o tim stvarima. Apsurdno je sada pričati o tome da li je trebalo da igramo u subotu ili nedelju, ujutru ili uveče. Ekipa se dobro oseća, oporavljeni smo, uprkos činjenici da smo u krevet legli tek posle 2.30 ujutru. Spremni smo i puni samopouzdanja. Svi su na 100 odsto, istakao je trener Reala.

Španski stručnjak osvrnuo se na kvalitete trenera Partizana Željka Obradovića.

- On je izuzetan. Gledao sam ga kako radi posao od mlađih dana i čak smo se sreli kada sam vodio mlađe kategorije Reala, a on osvojao trofeje sa klubom. Oduvek sam voleo da idem na njegove treninge i gledam ga kako radi. On je brutalan trener, zver na klupi i referenca za sve nas koji želimo da budemo dobri treneri. Ali, ovde se ne radi o trenerima, već igračima, jer oni će igrati utakmice, ne mi, izjavio je Mateo.

Hezonja se takođe osvrnuo na pitanje o umoru igrača.

- Priča se o umoru, ali ne vidim kod igrača da se iko žali na neke probleme ili nelagodnost. Nalazimo se u najvažnijem momentu sezone. Nikada se nisam žalio na kalendar takmičenja ili koliko je utakmica. Moraš da igraš i uvek budeš na 100 odsto, zaključio je Hezonja.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)