OGLASIO SE NIKOLA JOKIĆ: Evo šta je rekao o epitetu "tragičar meča"

Novosti online

24. 04. 2023. u 11:56

Košarkaši Minesote izbegli su eliminaciju u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su danas na svom terenu savladali Denver posle produžetka sa 114:108 i smanjili na 3:1 u pobedama.

ОГЛАСИО СЕ НИКОЛА ЈОКИЋ: Ево шта је рекао о епитету трагичар меча

Foto AP

Nagetsima nije bila dovoljna ni sjajna partija Nikole Jokića koji je meč završio sa 43 poena, 11 skokova i šest asistencija, pa će novu meč-loptu za prolaz u narednu rundu plej-ofa morati da traže u noći između utorka i srede na svom parketu.

A sve je moglo da bude drugačije da je Nikola Jokić pogodio slobodno bacanje koje je moglo da donese pobedu Nagetsima. Lopta je na volšeban način izašla iz obruča i meč je otišao u produžetke.

- Mogli smo da pobedimo još u regularnom delu. Promašio sam bacanje. Nekoliko flotera i zicera, otvorenu trojku. Moramo da radimo bolji posao individualno i kolektivno - rekao je Jokić, koji je pogodio pet od osam šuteva za tri poena:

- Imam samopouzdanja. Nekad pogodim, nekad promašim! Imali smo priliku da zatvorimo seriju i nismo to uradili. Oni su se borili, "očajni" da tako kažemo, to je što je - zaključio je naš as.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini