ČUDESNI JOKIĆ OSTAO BEZ "METLE": Srbin oborio još jedan rekord, ali Minesota u trileru ostala živa (VIDEO)

Novosti online

24. 04. 2023. u 06:55

Minesota u trileru dobila Denver posle produžetka sa 114:108 (posle 48 minuta je bilo 96:96) i smanjila na 3:1 u četvrtfinalnoj seriji na Zapadu.

ЧУДЕСНИ ЈОКИЋ ОСТАО БЕЗ МЕТЛЕ: Србин оборио још један рекорд, али Минесота у трилеру остала жива (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Nikola Jokić je poveo Nagetse do čudesnog finiša. Odigrao je fantastičan meč, postigao čak 43 poena, ali to je bilo nedovoljno da domaćin "popije metlu" od čete Majka Melouna.

Junak pobede domaćina bio je Entoni Edvards koji je na 11 sekundi pre kraja pogodio trojku kod rezultata 109:108. Prethodno je Jokić ispod koša pogodio, ali je bek "vukova" bio pribran u poslednjem napadu. Jokić je onda promašio šut za tri poena i sve je bilo gotovo...

Srpski as je imao rekord ove sezone u plej-ofu, kada je broj poena u pitanju. Nije stigao do tripl-dabla. Imao je 11 skokova i šest asistencija. Sjajan je bio u šutu za tri poena (5/8), iz igre je imao 57 odsto (15/26). Promašio je čak četiri bacanja.

Daleko iza njega je bio Džamal Mari sa 19 poena (8/21 šut iz igre). Dvocifeni broj poena kod Nagetsa imali su i Majkl Porter sa 15, Eron Gordon sa 14 i Brus Braun sa 11 poena.

Junak meča Entoni Edvards je ubacio 34 poena. Majk Konli je stao na 19, a Karl Entoni Tauns na 17. Rudi Gober je imao dabl-dabl učinak od 14 poena i 15 skokova. Kajl Anderson je ubacio 11, od čeka važnu trojku u produžetku.

Denver za dva dana ima popravni na svom parketu i verovatno će na noge Finiksu u polufinalu. Sansi takođe vode sa 3:1 u seriji protiv Los Anđeles klipersa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)