"JOKIĆ VARA, MINESOTA JE OŠTEĆENA": Sramotni komentari američkog novinara!

Novosti online

22. 04. 2023. u 13:41

NIKOLA Jokić je dominirao protiv Minesote i u trećem meču, u nekoliko navrata evidentno je bilo da se nad njim ne sviraju faulovi, a Amerikanci tvrde da Srbina štite.

ЈОКИЋ ВАРА, МИНЕСОТА ЈЕ ОШТЕЋЕНА: Срамотни коментари америчког новинара!

FOTO: AP/Tanjug

Nikola Jokić bio je zapažen u trećem meču protiv Minesote, a u jednom trenutku je zbog sudija koje ne žele da mu sviraju faul zaigrao i "Makarenu" kada ga je Rudi Gober udarao po rukama.

Poznati novinar Ron Džonson, koji se uglavnom bavi NFL-om i prati Minesota Vikinge na "Foksu" i "Tegni" i jednom lokalnom radiju se žalio na tviteru. On smatra da Nikola svaki put kada igra ispod koša pravi korake i da mu se to toleriše.

- Ovo je utakmica na pet poena i sudije u NBA moraju biti boje. Jokić iz Nagetsa pravi korake skoro svaki drugi put kada je "trostruka pretnja" (može da doda, šutne i krene u dribling prim. aut.). Odabere stajnu nogu i onda pre nego što krene u dribling podigne je kako bi napravio novi potez. To su koraci. Timbervulvse tako varaju celu seriju", napisao je on i postavio video snimak:

Jokić je u prva tri meča protiv Minesote bio više nego dominantan. U prvom duelu upisao je 13 poena, 14 skokova i šest asistencija. Nakon čega je zabeležio 27 poena uz devet skokova i isto toliko asistencija, a noćas je uz 20 poena dodao 11 skokova i 12 asistencija za prvi plejof tripl-dabl ove sezone. Sada MVP sa saigračima čema ponedeljak kada ima šansu da završi seriju i plasira se u polufinale Zapada.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)