OD JUNAKA DO TRAGIČARA: Ovako je Nikola Jokić promašio šut za pobedu (VIDEO)

Novosti online

24. 04. 2023. u 07:07

ODIGRAO je Nikola Jokić još jednu partiju sjaja, ali nažalost, zbog jednog promašaja je postao tragičar.

ОД ЈУНАКА ДО ТРАГИЧАРА: Овако је Никола Јокић промашио шут за победу (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Minesota je slavila u produžecima protiv Denvera rezultatom 114:108, Jokić je na kraju zabeležio učinak od 43 poena, 11 skokova i šest asistencija. A dodatnih pet minuta se ne bi ni igralo da je Srbin bio prisebniji u "regularnom delu".

Minesota je vodila većim delom meča, pa je Jokić bio taj koji je dirigovao preokretom, a na kraju bio tragičar na 11 sekundi do kraja. Na semaforu je stajalo 96:95 za "vukove", a Jokić je bio na liniji za slobodna bacanja.

Promašio je prvo, iako su loptu svi videli u košu. Međutim, nekako se iskobeljala i izašla iz obruča, na opštu radost domaćih navijača. Pogodio je Nikola drugo, da bi Minesota odradila očajan napad i otišlo se u dodatnih pet minuta, gde je domaćin slavio i produžio seriju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)