BOGDANOVIĆ NI SOLIDAN: Atlanta nemoćna, Boston na korak od naredne faze

Novosti online

24. 04. 2023. u 09:18

Košarkaši Bostona nadigrali su u gostima ekipu Atlante 129:121 u četvrtom meču prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Boston je poveo 3:1 u seriji.

БОГДАНОВИЋ НИ СОЛИДАН: Атланта немоћна, Бостон на корак од наредне фазе

Foto: AP

Najefikasniji u redovima Bostona bili su Džejlen Braun i Džejson Tejtum, koji su postigli po 31 poen. Kod domaćih, najbolji je bio Tre Jang sa 35 poena, dok je Deandre Hanter dodao 27.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović proveo je na terenu nešto više od 19 minuta, a za to vreme imao je osam poena i dva skoka. Naredni meč biće odigran za dva dana u Bostonu.

Košarkaši Golden Stejta savladali su na svom terenu ekipu Sakramenta 126:125 i izjednačili na 2:2 u prvom kolu plej-ofa Zapada.

U redovima aktuelnog šampiona NBA lige najbolji je bio Stef Kari sa 32 poena, dok je Klej Tompson dodao 26. Kod gostiju, najefikasniji je bio Dearon Foks sa 38 poena.

Naredni meč biće odigran za tri dana u Sakramentu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri