PANIKA U MADRIDU ZBOG UTAKMICE SA PARTIZANOM: ''Dolazi Željko! Ima devet titula u Evroligi...''

Novosti online

22. 04. 2023. u 17:48

Košarkaši Partizana gostuju Realu u Madridu u utorak, a tamošnji novinar Ćema de Lukas, napisao je tekst za “Relevo” u kom pominje Željka kao jednog od najvećih aduta crno-belih.

ПАНИКА У МАДРИДУ ЗБОГ УТАКМИЦЕ СА ПАРТИЗАНОМ: Долази Жељко! Има девет титула у Евролиги...

FOTO: KK Budućnosti/Filip Roganović/ABA liga

“Kraljevski klub” trenutno nije u dobroj formi, pošto je u prethodnom periodu napravio seriju od tri poraza, zbog čega je istakao zabrinutost:

– Nedelja sa tri poraza u gostima, u Lugo protiv Breogana, u Tel Avivu protiv Makabija i u “El Klasiku” ponovo je pokrenula javnu debatu o tome da li ima razloga za sumnju u ovaj tim Reala. Svi se pitaju kako će velika minutaža uticati na Tavareša i zašto nema prave zamene za njega. Kao da minutaža nije dovoljna igraće protiv najboljeg skakača takmičenja Lesora koji igra najbolju profesionalnu sezonu. Drugi je po indeksu korisnosti u Evroligi.

Zna se i ko je najveći adut crno-belih:

– A uz to… Dolazi Željko! Ima devet titula u Evroligi i od 21 pokušaja 20 puta je prošao plejof seriju u Evroligi. Skoro bez greške. Bilo mu je teško da uigra ovaj tim, imao je devet poraza u prvih 13 kola, ali od tada je samo pet puta poražen u 21 meču – jasan je španski novinar.

Autor teksta je istakao tri igrača Partizana na koje bi Real posebno trebalo da obrati pažnju:

– Real Madrid će morati da se nosi sa najboljim napadom u takmičenju, sa triom stranaca Panter-Eksum-Ledej, ali može i da iskoristi jednu od najgorih odbrana i igra u tranziciji gde je Musa najbolji igrač Evrolige. Spektakl je garantovan – na kraju je napisao Ćema de Lukas.

BONUS VIDEO: Dragan Šarac napustio konferenciju: Neću da sedim ovde dok mi pominje porodicu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)