"BILO DOBRIH I LOŠIH STVARI": Ivanović otkrio koje probleme je Mornar napravio Zvezdi

Novosti online

20. 04. 2023. u 21:34

KOŠARKAŠI Crvene zvezde pobedili su Mornar u Baru sa 87:65 u odloženoj utakmici 23. kola ABA lige. Utiske posle meča izneo je trener crveno-belih Duško Ivanović.

БИЛО ДОБРИХ И ЛОШИХ СТВАРИ: Ивановић открио које проблеме је Морнар направио Звезди

FOTO: KK Mornar/MEDIA Pro

Najpre je analizirao susret u dvorani "Topolica" i otkrio koje probleme je domaćin napraivo njegovom timu.

- Pokazali smo dobre i loše stvari kao i Mornar. Imali smo tokom drugog poluvremena pad koncentracije, ali smo uspeli da stignemo do dragocenog trijumfa. Mornar je pokazao dva lica, odlično u drugom delu meča, velike probleme nam je napravila bekovska linija rivala koja je bila izuzetno raspoložena za šut - rekao je Ivanović.

Potom je pohvalio atmosferu i zahvalio se na dočeku.

- Hvala na zaista lepom dočeku, atmosfera je bila sjajna, bilo je ugodno ponovo biti u Baru. Okrećemo se iskušenjima koja nas očekuju, a Mornaru želim sve najbolje do kraja sezone i u godinama koje slede - zaključio je crnogorski stručnjak.

Zvezda do kraja ligaškog dela regionalnog takmičenja ima da odigra još meč sa Cedevita Olimpijom u Ljubljani (ponedeljak, 18). Crveno-beli imaju šansu i da prvi prođu kroz cilj, a da bi se to dogodilo potrebno je da Partizan sutra izgubi od Budućnosti, a aktuelni šampion Jadrana savlada "zmajčeke".

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!