"NAJEŽIO SAM SE TOKOM APLAUZA": Balša Koprivica po povratku na parket o paklenom periodu iza njega i trenutnim kapacitetima

Novosti online

11. 04. 2023. u 17:00

KOŠARKAŠ Partizana Balša Koprivica izjavio je danas, posle povratka na teren nakon 98 dana, da još nije blizu svojih kapaciteta.

НАЈЕЖИО САМ СЕ ТОКОМ АПЛАУЗА: Балша Копривица по повратку на паркет о пакленом периоду иза њега и тренутним капацитетима

FOTO: KK Partizan

Prva velika pauza se dogodila zbog preloma šake u novembru protiv Panatinaikosa, a onda se u januaru Koprivica zarazio mononukleozom.

- Nisam ni očekivao da ću puno igrati protiv Igokee, možda bih odigrao i koji minut više da smo poveli ranije. Trener mi je rekao da ostanem miran i spreman, sa više treninga i kako utakmice budu dolazile igraću sve više i više. Naježio sam se tokom aplauza. Zahvalan sam kada me navijači Partizana podrže, a i zahvalan sam što sam deo ovog kluba - izjavio je Koprivica za Mocartsport.

Dodaje da mu je teško da uđe u ritam utakmice posle toliko vremena.

- Doduše, glava nije problem kod mene, ja sam psihički potpuno spreman, ali telom ne baš. U glavi mislim da mogu sve, ali nisam ni blizu svog kapaciteta. Zato su tu treneri da me uvode postepeno i njima verujem - izjavio je Koprivica.

 

BONUS VIDEO: Reakcija "delija" kada je Novak Đoković došao na meč Zvezda - Valensija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona