"POTRES" NA MALOM KALEMEGDANU: Vildoza napušta Crvenu zvezdu?

Novosti online

24. 03. 2023. u 15:06

ČASOPIS "Lajv sport" objavio je tekst u kojem navodi da je bek Crvene zvezde Luka Vildoza potpisao ugovor sa Panatinaikosom za narednu sezonu.

ПОТРЕС НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: Вилдоза напушта Црвену звезду?

FOTO: M. Vukadinović

Prema navodima ovog lista, u ugovoru argentinskog reprezentativca koji važi do 2025. postoji otkupna klauzula na isteku ove takmičarske godine. Povodom ove informacije, Panatinaikos se oglasio kratkim saopštenjem:

- Klub razmatra sve igrače sa "gornje police" kvaliteta, što je i Vildozin nivo. Osim toga, navodi da je ugovor zaključen i potpisan samo su naučna fantastika u glavi urednika - demantuje PAO da je Argentinac već u portfoliju atinskog kluba za predstojeću sezonu.

Nedavno je objavljeno da su "zeleni" zainteresovani za Vildozu, koji je tada izjavio da mu je agent rekao da nije bilo kontakta sa klubom i da bi voleo da ostane u Crvenoj zvezdi do kraja ugovora.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!