SLAVLJE GOSTIJU: U Kraljevu Sloga poražena od Vršca

G. ĆIROVIĆ

15. 03. 2023. u 20:36

Dvanaesti prvenstveni poraz ove sezone doživeli su večeras košarkaši kraljevačke Sloge na parketu nove hale sportova kraj Ibra u 25. kolu „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“ i tako neprijatno iznenadili svoje navijače.

СЛАВЉЕ ГОСТИЈУ: У Краљеву Слога поражена од Вршца

G.Šljivić

Ceo pplen iz Kraljeva zasluženo je odnela ekipa Vršca koja je, vešto koristeći greške u igri domaćina, zasliuženo slavila pobedu 79:75 (26:12, 17:29, 21:19, 15:15).

Najefikasniji kod Kraljevčana bili su mladi Luka Vudragović sa 16 i Zoran Paunović sa 14 poena, dok su najzaslužniji za trijumf Vrščana bili Stefan Simić i Žiga Jurček sa po 20 poena.

U narednom, 26. kolu Sloga će u subotu u komšijskom derbiju ugostiti Novi Pazar, dok će Vršac, dan kasnije, nsa svom perenu snage odmeriti sa Metalcem iz Valjeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju