KAKAV PEH! Zvezda pred odlučujuće mečeve ostala bez lidera: Ivanović taman dočekao Kampaca, odmah stigla i loša vest

Novosti online

01. 03. 2023. u 22:50

CRVENU ZVEZDU očekuje jedan od ključnih mečeva za plasman u TOP 8 Evrolige, a u njemu će crveno-beli biti jači za Fakunda Kampaca. To je vest koja je odjeknula i obradovala sve navijače tima sa Malog Kalemegdana, međutim delije u kasne sate, veče pred duel sa Bajernom, dobijaju i jednu lošu.

КАКАВ ПЕХ! Звезда пред одлучујуће мечеве остала без лидера: Ивановић таман дочекао Кампаца, одмах стигла и лоша вест

FOTO: EPA

Naime, kapiten Crvene zvezde, specijalac za odbranu, Branko Lazić, biće naredne dve nedelje van terena zbog povrede leđa.

Uprkos povredi on je otputovao sa ekipom u Minhen, ali neće istrčati na parket. Za to vreme Crvena zvezda će u Evroligi odigrati tri utakmice. Protiv Bajerna i Panatinaikosa u gostima i protiv Anadolu Efesa u Beogradu.

Meč Crvene zvezde u Minhenu protiv Bajerna možete pratiti u direktnom prenosu na portalu "Novosti" u četvrtak od 19 časova.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!