KAKAV ZALET ZA PARTIZAN: FMP nokautirao Cibonu uz nestvarnu razliku i prestigao Crvenu zvezdu (VIDEO)

Novosti online

12. 12. 2022. u 22:46

KOŠARKAŠI FMP-a pobedili su večeras u Beogradu ekipu Cibone 111:75 (35:19, 28:22, 21:18, 27:16) u okviru desetog kola ABA lige.

КАКАВ ЗАЛЕТ ЗА ПАРТИЗАН: ФМП нокаутирао Цибону уз нестварну разлику и престигао Црвену звезду (ВИДЕО)

FOTO: FMP Meridian

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je američki košarkaš Trent Frejzer koji je postigao 30 poena, dok je Paulius Valinskas dodao 16 poena i 10 asistencija.

FMP je za dva poena šutirao solidnih 58,6% (17/29), ali nestvarno sa distance - čak 17 pogođenih trojki imali su "panteri", iz 25 pokušaja (68% preciznosti dalekometnih šuteva).

Uz pomenute Frejzera i Valinskasa, upisali su se kod domaćih u listu strelaca svi igrači sem Vujičića, a istakli su se još i Janković sa 12 poena i osam skokova, Stepanović sa 11 i Manojlović sa 10.

U ekipi Cibone istakao se Krešimir Ljubičić sa 13 poena.

Klub iz Železnika je trenutno drugi na tabeli sa osam pobeda i dva poraza, dok je zagrebačka ekipa na 11. mestu sa tri pobede i sedam poraza.

U narednom kolu FMP gostuje ekipi Partizana, dok Cibona dočekuje Igokeu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!